Altıeylül'den Türk Müziği Dinletisi

Altıeylül Belediyesi tarafından hayata geçirilen Altıeylül Türk Müziği Eğitimi ve Sanat Merkezi müzik eğitmenlerinin hazırladıkları "Bir Saat Beş Dakika" adlı Türk Müziği dinletisi büyük beğeni topladı.

Altıeylül'den Türk Müziği Dinletisi
Altıeylül Belediyesi tarafından kurulan ve vatandaşlara sanatsal eğitimler veren Altıeylül Türk Müziği Eğitimi ve Sanat Merkezi, eğitimcilerinin kalitesi ve profesyonelliği ile göz doldurdu. Salih Tozan Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Türk Müziği konseri izleyicilerden tam not aldı. Şef Sıtkı Sahil dinleti sonrası izleyicilere katılımlarından dolayı teşekkür ederken, sanata ve sanatçıya verdikleri desteklerinden dolayı da Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya şükranlarını sundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise Sıtkı Sahil’in 30 yılı aşkın süredir Balıkesir’de sanatı sevdirdiğinin altını çizerek, "Bugün kulaklarımızın pası silindi. Bir ve beraber olunca ne kadar güzel işler yapılabileceğini hep birlikte gördük. Hocamı kendini 30 yılı aşan bir sürede Balıkesir’e adadı. Sanata adadı. Zaman zaman üzüldü. Ama artık üzülmeyecek, sanatı seven Büyükşehir Belediye Başkanı ve sanatı seven ilçe Belediye Başkanları var. Sıtkı hocamız sanat adamı, bestekar. Yetiştirmiş olduğu birçok talebesi ile Balıkesir’in adını her yerde duyuruyor. Biz Büyükşehir belediyesi olarak yaptığı her işin arkasında ve destekçisiyiz” şeklinde konuştu.

Program sonunda Başkan Kafaoğlu ve Başkan Avcı, Sanat Yönetmeni Sıtkı Sahil’e ve Altıeylül Belediyesi Türk Müziği Topluluğu’na çiçek takdim ederek kutladı.
Kaynak: İHA