AK Parti Manisa İl Başkanı Mersinli Açıklaması

'Manisa'da 17 ilçenin kongresini tamamlamış bir teşkilat olarak Başbakanımızın katılımıyla 6. olağan kongremizi yapacağız.'

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk İçelli, 10 Şubat'taki il kongresine Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağını söyledi.

AK Parti Manisa İl Başkanlığı binasında gazetecilere açıklamalarda bulunan İçelli, merkez ilçe ve ilçe kongrelerinin ardından il başkanlığı kongresinin tarihinin netleştiğini belirtti.

AK Parti Manisa İl Kongresi'nin 10 Şubat'ta 19 Mayıs Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılacağını kaydeden İçelli, şunları söyledi:

"Şehzadeler şehri, sanayinin, tarımın, kendi değerlerini muhafaza ederek gelişen en güzel insanların şehri Manisa'da 17 ilçenin kongresini tamamlamış bir teşkilat olarak Başbakanımızın katılımıyla 6. olağan kongremizi yapacağız. Kongrede ülkemizin çok değerli Başbakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla başta delegelerimiz olmak üzere parti teşkilatlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ve Manisa'daki hemşerilerimizle beraber olacağız."

Kongrede 604 delege, 50 kişilik asil ve 25 kişilik yedek yönetim kurulu üyelerini belirleyecek.

Basın toplantısına Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Semra Kaplan Kıvırcık, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Kaynak: AA