AK Parti Kütahya İl Başkanlığı Kongresine Doğru

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, MHP İl Başkanı Ferhan Yıldırım’ı cumartesi günü yapılacak 6. i̇l kongresine davet etti.

Kongre davetiyesini MHP İl binasında Yıldırım’a takdim eden Çetinbaş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti 6. İl Kongresine, MHP’nin tüm teşkilatlarının ve MHP’ye gönül vermiş herkesin davetli olduğunu söyledi.

Çetinbaş, şöyle konuştu:

"Umuyorum ki bu kongreler ve birlikte hareket etmemiz Kütahyamıza ve ülkemize hayırlara vesile olur. Ferhan Yıldırım'ı yıllardan beridir tanırım ve bilirim. Kütahya’nın evladıdır. Kütahya’ya yapılacak hizmetlerde veya Kütahya’ya yapacağımız hizmetlerde birbirimize sağlayacağımız katma değer ve faydanın bilincindeyim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile olan hukuku ve diyaloğu her nasılsa bizim de Kütahya’da kıymetli kardeşimiz Ferhan Yıldırım beyefendiyle olan hukukumuz ve diyaloğumuz aynı olacaktır. Cenab-ı Allah bizlere birlikte memleketimize hizmet etmeyi nasip eylesin. Birlikten kuvvet doğar."

Davetinden dolayı Çetinbaş ve ekibine teşekkür eden Yıldırım da siyasi partilerin demokrasinin olmazsa olmazlarından olduğunu belirterek, "Türkiye olarak çok zor günlerden geçerken demokrasi şöleni yaşamaktayız. Cumartesi günü gerçekleşecek kongrede Ali başkanımıza başarılar diliyorum. Bundan sonrası için de dualarımız ve Allah’ın yardımı kendisiyle olsun inşallah. Biz, ‘Önce ülkem ve milletim, sonrasında partim’ diyen bir partinin mensuplarıyız. Dolayısıyla bu birliktelik ve beraberliği açıkçası oldukça önemsiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA