Siyah İnci 16. Yeni Bölüm Fragmanı (18 Ocak 2018)

Sevilen dizi Siyah İnci 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Siyah İnci 16. bölüm 18 Ocak 2018 perşembe akşamı izleyicisiyle buluşacak. Siyah İnci 16. yeni bölümde neler olacağı ise merak konusu. İşte Siyah İnci 16. yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Siyah İnci 16. Yeni Bölüm Fragmanı (18 Ocak 2018)
Star TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizisi Siyah İnci 16. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Her bölüm farklı entrikaların döndüğü dizinin yeni bölünde neler olacağı merak konusu. 18 Ocak 2018 perşembe günü yayınlanacak olan Siyah İnci 16. yeni bölüm 1. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. Siyah İnci 16. yeni bölümde neler olacağı ise merak konusu.

İşte Siyah İnci 16. yeni bölüm 1. fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Siyah İnci 16. Yeni Bölüm 1. Fragman



SİYAH İNCİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vural’ın hedefi Kenan mı?

Hazal babasını hapse gönderiyor, Vural'ın şimdiki hedefi ise Kenan...

Annesinin ölümüyle iyice kontrolden çıkan Vural, Hazal'ı hayatının en zor kararıyla baş başa bırakır. Hazal babasının ismini verince Vural'ın da planı işlemeye başlar. Aziz polisler tarafından yakalanır ve Canan'ı öldüren baş şüpheli olarak sorgulanır. Soruşturmayı yürüten komiserin elindeki tüm deliller Aziz'i göstermektedir.

Diğer tarafta Kenan ile Irmak yıldırım nikahı ile evlenirler. Hazal ise Vural'la yaşadıklarını anlatmak için Kenan ile buluşur. Fakat Vural'ın ona hazırladığı sürprizden habersizdir.

Kenan'ın tek amacı ise Aziz'in suçsuzluğunu kanıtlamak, gerçek suçluyu ortaya çıkarmaktır. Peki düğümü çözecek tek kişi olan Ahmet, Ebru'yu ele verecek midir? Yoksa Kenan'a yine yalan mı söyleyecektir?