Selendi Gençlik Merkezinde Çalışmalar Hızlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de yapımına başlanan ve ilçede kültürel, sosyal etkinliklerin buluşma noktası haline gelecek olan Gençlik Merkezinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Modern merkezde incelemede bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, “Sinemadan, el sanatları atölyelerine kadar birçok alanda hizmet verecek olan merkez ilçeye canlılık katacak ve gençlerin dinamizmini bu bölgeye taşıyacaktır” diye konuştu.

Selendi Gençlik Merkezinde Çalışmalar Hızlandı
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Selendi’de yapımına başladığı önemli projeler arasında yer alan ve ilçede büyük heyecan uyandıran Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Yürütülen çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Genç’e, Selendi Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kara da eşlik etti. Modern merkezin Selendi’nin önemli bir eksikliğini giderecek olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, “Selendi’ye yakışan bu eşsiz yatırımı ilçemize kazandırmanın heyecanı içindeyiz. Modern merkezimiz hizmete girdiğinde gençlerimiz merkezde kültürel ve sosyal anlamda hoşça vakit geçirecekler. Sinemadan, el sanatları atölyelerine kadar birçok alanda hizmet verecek olan merkez ilçeye canlılık katacak ve gençlerin dinamizmini bu bölgeye taşıyacaktır” dedi.

Gençlik Merkezi’nin ardından MABEM’de öğretmenlerle bir araya gelen Genç, çalışmalar hakkında bilgi aldı, başarılar diledi.
Kaynak: İHA