Pınarbaşı,Buğday Pazarındaki Çalışmaları İnceledi

Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, 50 dönümlük bir alan üzerinde yapımı sürdürülen Buğday Pazarındaki çalışmaları inceledi.

Pınarbaşı,Buğday Pazarındaki Çalışmaları İnceledi
Belediye Başkanı Pınarbaşı, başkan yardımcıları Abdulkadir Çopur ve Hüseyin Sert ile birlikte ilçe merkezine 6 kilometre mesafede yapımı süren Buğday Pazarını gezdi. Başkan Pınarbaşı, Birecik’in yapılan her yatırımla, her geçen gün biraz daha değişip geliştiğine dikkat çekti. Daha önce 5 dönüm arazi üzerine kurulu Buğday pazarını bugün 50 dönümlük bir alana taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Pınarbaşı, “Esnaf için dünden daha modern ve büyük bir Buğday pazarı kuruyoruz. Burada esnafımız da, ürün almak veya satmak için gelecek vatandaşlarımız da rahat edecek. Araçların park sorunu ortadan kalkıyor, ürünlerin depolanması artık daha kolay olacak. Her esnafın kendine ait 250 tonluk ambarı bulunacak” dedi.

"Bu yıl içinde tamamlanacak"

Birecik’te hayata geçirdikleri her yatırım ve proje için halkın desteğini alarak işe başladıklarına vurgu yapan Pınarbaşı, Buğday pazarının taşınması konusunda esnafla istişare yaptıklarını dile getirdi. Pınarbaşı, ilçe merkezine 6 kilometre uzaktaki Buğday pazarının yer belirlemesini de buradaki iş yeri sahipleriyle birlikte kararlaştırdıklarını dile getirerek, geçen yıl ağustos ayında temeli atılan pazardaki çalışmalara aralıksız devam edildiğini anlattı. Halkının iyi gününde de kötü gününde de yanında olan Pınarbaşı, her hafta sonunda olduğu gibi bu hafta sonunda da taziye ziyaretlerine katılarak, acıları paylaştı, moral ve destek verdi. İlçedeki tüm vefatları belediyenin resmi sosyal medya sayfasında paylaşımını da sağlayan Başkan Pınarbaşı, "Sevinçler nasıl paylaştıkça çoğalıyorsa, acılar da paylaştıkça azalır. Bu nedenle tüm taziyelerde mümkün olduğunca bulunmaya özen gösteriyorum. Dilerim bu tür acılar yaşanmaz, yaşayanlara da Allah’tan sabır diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA