Milletvekili Bostan, Sındırgı'yı Ziyaret Etti

Balıkesir AK Parti Milletvekili Kasım Bostan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla ile Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ı ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan Bostan, seçimlerde kadın kollarının önemine değindi. Balıkesir'de çalınmadık kapı bırakılmayacağını vurgulayan Bostan, şunları kaydetti:

"Bizler siyasi yolculuğumuza çıkarken milletimize şu sözü verdik. Her zaman sizlerle olacağız, her türlü ihtiyacınızda yanınızda olacağız. AK Parti olarak bu bilincimizi hiçbir zaman kaybetmedik. Kırsalda yaşayan bir kardeşiniz olarak her zaman verdiğim sözün arkasında durdum. Her fırsatta sizlerle buluşuyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet etme yolunda gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bir olmaya birlik olmaya Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde vatandaşımıza hizmeti ilke edinmiş bu davanın neferleri olmaya devam edeceğiz. Sadece hizmet değil artık güçlü bir Türkiye var. Cumhurbaşkanımızın dik duruşu milletimizden aldığı güce bağlı. Milletimiz sonuna kadar güveniyor. Bizlerde bu davanın neferleri olarak doğruyu insanlarımıza anlatmak için gece gündüz demeden çalışmalıyız."

Ziyaretlerin dışında Bostan, 15 Temmuz şehitlerinden Abdullah Tayyip Olçok'un adının verildiği Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA