Koldere'de Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Koldere Mahallesi’nde 9 buçuk milyon TL yatırım bedeli ile başladığı 57 kilometrelik altyapı yenileme çalışmasına devam ediyor.

Koldere'de Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerin eski altyapılarını yenilemek için yoğun mesai harcıyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında belde durumundan mahalleye dönüşen Saruhanlı’nın Koldere Mahallesi’nde altyapı yapım işini sürdürüyor. MASKİ ekipleri mahallede 30 kilometrelik kanalizasyon hattındaki çalışmalarına devam ederken mahalleye 27 kilometre de içme suyu hattı döşenecek. 57 kilometrelik altyapının sağlıklı hale getirileceği Koldere’de 100 ve 400 metreküplük 2 içme suyu deposu da inşa edilecek.

Koldere Mahalle Muhtarı İbrahim Durbay, “Çalışmalardan memnunuz. Eski kanalizasyon hattımız 40 yıllıktı. Her gün patlaklar yaşanıyordu. Hattımız ekonomik ömrünü tamamlamıştı. Cengiz Başkanımız altyapımıza el attı. Her şey güzel gidiyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA