Kırşehir Posta Gazetesi 3. Yaşını Kutluyor

Kırşehir’de bir yerel televizyon kanalında muhabir olarak başladığı meslek hayatına kurduğu yerel gazete ile devam eden Havva Karakaya, gazetesi Kırşehir Posta’nın üçüncü yaşını kutluyor.

Kırşehir Posta Gazetesi 3. Yaşını Kutluyor
Basının demokrasinin temel taşı olduğunu ifade eden Kırşehir Posta Gazetesi imtiyaz sahibi Havva Karakaya, “Demokrasimizin temel taşlarından biri olan basınımız, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır.

Hayatın birçok alanıyla ilgili bilgiye, yasal ve etik yollardan ulaşıp kamuoyunu bilgilendirme dışında hiçbir çıkar gözetilmeden haberleştirilmesi, gazete ile vatandaşlarımıza sunulması önemli bir kamu hizmetidir.

Yapamazlar dediler yaptık. Çok şükür rabbim bugünleri de gösterdi. Kırşehir Posta gazetesi olarak bu hizmeti sürdürürken tarafsız, bağımsız ve adil bir şekilde, ayrımcılık ve nefret söylemlerinden uzak durma, gerçeği arama ve bildirme sorumluluğu, hesap verebilme, saygılı davranmayı temel ilke olarak gözetmek gazetemizin itibarını, güvenilirliğini ve kalitesini artırma yolunda ilerledik”dedi.

Hedeflerinin Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonu doğrultusunda ilerlediğini anlatan Karakaya konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Hedefimiz yaz - kış demeden her türlü iklim şartlarında, alın teri ve zihin emeğiyle yoğrulan zahmetli bir hazırlık süreci ve sonunda ortaya çıkan haberler ile vatandaşlarımıza ulaşmayı ilke edindik.

Geçen iki yılın ardından girdiğimiz bu 3. yılda Kırşehir Posta Gazetesinin muhabirlerini ve tüm çalışanlarını gönülden tebrik ediyorum. İlk günkü heyecan, ruh ve azimle çalışmalarımızı devam ettirmemizi temenni ediyor, Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum.

Türkiye’nin 2023 hedefleri, 2053 ve 2071 vizyonu doğrultusunda yürüttüğü yeni istiklal ve istikbal mücadelesine desteğimizi de artırarak devam ettireceğiz”
Kaynak: İHA