Gerger İlçesinde Yollar Düzenleniyor

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, Gerger ilçesinde alt ve üst yapı konusunda önemli çalışmalar yapıldığını söyledi.

Gerger İlçesinde Yollar Düzenleniyor
İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan beraberinde Gerger İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahim Bayhan ile Gerger’e bağlı köyleri ziyaret etti. Sutepe, Kütüklü, Görgenli, Güngörmüş, Nakışlı, Ağaçlı, Saraycık, Gündoğdu köylerini ve bunlara ait mezralarını ziyaret eden Erdoğan, muhtar ve vatandaşlar ile bir araya gelerek yapılan hizmetleri yerinde inceledik.

Mehmet Can Erdoğan, ziyaretlere ilişkin, “Yapılması gereken hizmetler ile ilgili istişarede bulunduk. Köy çalışması devam eden 2017 yılı yatırım programında olan ve 2017 yılı ek bütçe programında olan ve KÖYDES ile yapılan yol çalışmalarını 1. ve 2. kat asfalt, asfalt kaplama, asfalta hazır hale getirme, yol stabilize çalışması büyük bir kısmı bitti. Ortalama 165 kilometre yol, menfez, içme suları tamamlanmak üzere çalışma yapılmıştır. Çalışmalar devam etmektedir. 2017 yılı ilimiz genelinde olduğu gibi Gerger ilçemize de çok güzel ve verimli hizmetler yapıldı. 2018 yılı yatırım programı ile birlikte Gerger ilçemizde su ve yol sıkıntılarının büyük bir kısmının giderilmesi için İl Özel İdaresi olarak tüm gayretimizle çalışmaktayız. Halkımıza en iyi hizmet sunmak için gereken çabayı gösteriyoruz. Milletimiz en iyi hizmetlere layıktır. Bizim derdimiz hizmettir ve hizmet olacak” dedi.

Kaynak: İHA