Denizli'de KYK Tematik Kış Kampı

Kredi Yurtlar Kurumu'nun Tematik Kış Kampları çerçevesinde 7 kentteki yurtlarda kalan 150 öğrenci, Denizli'de düzenlenen 'İnsan ve Toplum Kampı'nda bir araya geldi.

Denizli'de KYK Tematik Kış Kampı
Denizli'de, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun (KYK) 7 ildeki yurtlarında kalan 150 öğrencinin katılımıyla "İnsan ve Toplum Kampı" düzenlendi.

KYK Tematik Kış Kampları kapsamında Aksaray, Artvin, Batman, Bilecik, Kayseri, Kocaeli ve Muş'tan gelen 150 öğrencinin katılımıyla düzenlenen Denizli kampı, Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen törenle başladı.

KYK Denizli İl Müdürü Mustafa Sabri Ak, geleneksel hale getirdikleri ve bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri kampın ülke genelinde 12 ilde 12 ayrı tema ile başladığını, 5 gün devam edecek kampa toplamda bin 800 üniversite öğrencisinin katılacağını söyledi.

Çok sayıda uzman ve akademisyenin vereceği seminerlerin yanı sıra spor aktiviteleri, tarihi ve kültürel mekan ziyaretleri gibi etkinliklerin de düzenleneceğini aktaran Ak, öğrenciler arasında bilgi yarışması yapılacağını, başarılı olanlara plaket takdim edileceğini bildirdi.

Açılış konuşmalarının ardından Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sinan Canan tarafından "Modern Dünyada Değişen Beynimiz" konulu seminer verildi.

Kaynak: AA