Canan Kaftancıoğlu o tweeti attığını itiraf etti

CHP İstanbul İl Başkanı olan Canan Kaftancıoğlu, "Aslan CHP, aslan BDP, savaşa hayır" tweetini attığını itiraf etti. Kaftancıoğlu, "Sizce Ermeni soykırımı var mı?" sorusuna "yok" diyemedi, "Büyük acı" diyerek geçiştirdi.

Canan Kaftancıoğlu o tweeti attığını itiraf etti
Canan Kaftancıoğlu o tweeti attığını itiraf etti
CHP İstanbul İl Başkanı olan Canan Kaftancıoğlu, 'Aslan CHP, aslan BDP, savaşa hayır' tweetini attığını itiraf etti. Kaftancıoğlu, 'Sizce Ermeni soykırımı var mı?' sorusuna 'yok' diyemedi, 'Büyük acı' diyerek geçiştirdi.

CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu hakkında 'teröre destek vermek' gerekçesiyle soruşturma açıldı.

Canan Kaftancıoğlu, bu sabah FOX TV'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programının canlı yayınına telefonla bağlandı. Küçükkaya'yı canlı yayında arayan Kaftancıoğlu, skandal açıklamalara imza attı.

'ERMENİ SOYKIRIMI YOK DİYEMEDİ'

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İsmail Küçükkaya'nın 'Sizce Ermeni soykırımı var mı?' sorusuna laf kalabalığı yaparak 'Soykırım kelimesini kullanmam. Büyük acı derim' diyerek geçiştirdi.

'HDP GRUBUNA YAKIN DEĞİLİM GİBİ BİR ŞEY ÇIKMASIN'
 
Kaftancıoğlu, İsmail Küçükkaya'nın 'HDP çizgisine yakın mısınız?' sorusuna, 'Ben HDP grubuna yakın olsam HDP'de siyaset yapıyor olurdum. Ama bu cevabımdan HDP grubuna yakın değilim gibi bir şey çıkmasın. Ben CHP'liyim, CHP'ye yakınım, CHP'de siyaset yapıyorum. HDP'ye yakın olsam HDP'de siyaset yapardım' karşılığını verdi.

"BUGÜN OLSA YİNE ATARIM"

Canan Kaftancıoğlu  'Aslan CHP, aslan BDP, savaşa hayır' tweetini attığını da itiraf ederek, 'Bugün olsa yine o tweeti atarım' dedi.