Beşiktaş'ta Silahlı Kavga Açıklaması 1 Yaralı

Beşiktaş’ta emekli polis memuru ile bir şahıs arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Yüzüne aldığı darbeler sonucu memur yaralanırken, onu darp eden şahıs olay yerinden kaçtı. Belinden silahını çıkartıp etrafa ateş açan memur ise vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildi.

Beşiktaş'ta Silahlı Kavga Açıklaması 1 Yaralı


Olay, saat 13.00 sıralarında Beşiktaş Cihannüma Mahallesi Bostancı Veli Sokak üzerindeki Beşiktaş İlçe Sağlık Merkezi yakınında meydana geldi. İddiaya göre; merkezde çalıştığı öğrenilen emekli polis memuru İsmet K., ile kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine İsmet K., belinden silahını çıkartıp sokak içerisinde havaya ateş açtı. Bunun üzerine memuru darp eden saldırgan kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Olay sonucunda silahtan çıkan mermi sokaktaki bir iş yerinin kapısını delerek o esnada masada oturan Selahattin Himmet’in masasına isabet etti. Himmet şans eseri yara almadı. Polis memurunun vatandaşlar tarafından silahı alınarak etkisiz hale getirildiği o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Etrafa ateş açınca vatandaşlar etkisiz hale getirdi

Cep telefonuna yansıyan görüntülerde, darp edilen memur İsmet K.’yı vatandaşlar etkisiz hale getiriyor. Vatandaşlar memurun üstüne bastırırken, diğer bir vatandaşta elinden silahını alıyor. Darp edilmesini sonucu yaralanan İsmet K.’ya ilk müdahalesi çalıştığı merkezde yapıldı. Ardından da ambulansla hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede araştırma yaptı. Polis ekipleri kaçan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.
Kaynak: İHA