Başkan Hakan Diyanet Camiasıyla Bir Araya Geldi

Van’ın Gevaş Belediye Başkanı Hakan, Gevaş’ta diyanet camiasıyla bir araya geldi.

Başkan Hakan Diyanet Camiasıyla Bir Araya Geldi
Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, seçildiği günden beri toplumun çeşitli kesimleriyle biraya gelmeye devam ediyor. Başkan Hakan bu kapsamda Gevaş İlçe Kaymakamı İshak Çınar’ın himayesinde aylık rutin olarak gerçekleştirilen Gevaş Diyanet Görevlileri Toplantılarının Ocak ayı toplantısına “Yerel Buluşmalar” çalışması kapsamında ev sahipliği yaptı. 15 Ocak 2018 Pazartesi günü Gevaş Kızılay Kampında kahvaltılı olarak gerçekleşen toplantı Gevaş İlçe Kaymakamı ve Van Vali Yardımcısı İshak Çınar’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Akabinde söz alan Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, belediyeciliğin sadece bir mekanı fiziksel olarak abad etmek olmadığını, toplumun da manen inşa edilmesi ve manevi yapısının muhafaza edilmesi gerektiğini vurgulayarak bu hususta Diyanet teşkilatının önemine işaret etti. Gevaş İlçe Kaymakamı İshak Çınar’a kurumlar arası yüksek koordinasyon ve ortak çalışma zemininin teşkilinden ötürü teşekkür eden Başkan Hakan, ortak bir akıl çerçevesinde gerçekleşen çalışmalarla Gevaş’ın ciddi bir ivme kazandığını dile getirdi.

Daha sonra söz alan Gevaş İlçe Müftüsü Şeyhmus Baynel ise, toplantıyla alakalı genel değerlendirmede bulunarak kahvaltı ikramından ötürü başkan Hakan’a ayrıca teşekkür etti.

Toplantı daha sonra çeşitli gündem maddeleri üzerindeki istişareyle devam etti. Başkan Sinan Hakan gelen soruları tek tek cevaplayarak yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Kaynak: İHA