MHP'nin Yeni Üyeleri Basına Tanıtıldı

MHP Çanakkale İl Başkanı Hakan Pınar, Biga İlçe Başkanı Ahmet Tekin, ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve parti üyeleri, düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Galatasaraylılar Derneği Lokali'nde yapılan toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ahmet Tekin, partiye 236 yeni üye yaptıklarını, 20 üyenin ise istifa ettiğini söyledi.

Tekin, 29 Nisan tarihinde yapılan 12. Olağan Kongre'de yönetim ile seçildikten sonra MHP'yi her platformda temsil ettiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Üye ve gönüldaşlarımızın mutlu ve acılı günlerinde hep beraber olduk. Partimizin büyümesi ve güçlenmesi için var gücümüzle çalıştık ama maalesef MHP düşmanları içte ve dışta her zaman olduğu gibi boş durmayıp partimizin dağıtılması için her türlü oyunu oynamaya başladılar. Yeni bir oluşum altında MHP gibi dualı partiyi bitirmek için seferber oldular. Ama her geçen gün kendilerinin ne olduğu belli oldukça hevesleri kursaklarında kaldı. Bu zaman zarfında Sayın Genel Başkanımız yapılacak son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde MHP'nin yapacağı ittifaklarla ilgili yaptığı deklarasyonla formalar renkler belli oldu."

Konuşmaların ardından yeni üyeler basına tanıtıldı.

Kaynak: AA