Lüleburgaz'da Pazarcılar Sandık Başına Gitti

Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanlığına, Abdullah Koç yeniden seçildi.

Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdullah Koç, yeniden bu göreve seçildi.

İlçedeki bir düğün salonunda, Ali Fuat Şeker'in divan başkanlığında yapılan Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Koç'un liderliğinde hazırlanan tek listeyle seçime gidildi.

Yapılan oylamayla Koç yeniden oda başkanlığına seçimdi.

Koç, seçimin ardından kendisine güvenen, inanan üyelere teşekkür etti.

Göreve geldikleri 2014 yılından bu yana, üyelerin yüzünü kızartacak hiçbir şey yapmadıklarını, zorluklar karşısında her zaman doğru kararlar almasını bildiklerini dile getiren Koç, şunları kaydetti:

''Göreve geldiğimizden beri sürekli odamıza bir şeyler kazandırmak, değerli üyelerimizin hak ve menfaatlerini en üstte tutarak, her türlü mücadeleyi gösterdik. Gerek Belediye Başkanlığımız ile gerekse diğer kurum ve kuruluşlarımızla olan ilişkilerimizde her zaman siz değerli üyelerimizin haklarını ön planda tutarak haklarımızı savunduk. Bugüne kadar daha iyi hizmet sunabilmek için gece gündüz demeden yönetim, denetim kurulumuz, personelimiz ve şahsım hep birlikte çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Buradan açıklıyorum. Semt pazarının ihalesi bu ay sonunda çıkıyor. Bu yaza kadar semt pazarında olacağız.''
Kaynak: AA