ANSİAD Başarı Ödülleri

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) 2017 yılı başarılı iş insanı, sanat ve medya ödülleri, törenle sahiplerine verildi.

ANSİAD Başarı Ödülleri
ANSİAD’ın kuruluşunun 28’inci yıl dönümü balosu, 2017 yılının başarılı iş insanı, sanat ve medya ödül töreni gerçekleştirildi.

Törene CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mehmet Günal, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, ATSO Başkanı Davut Çetin ve çok sayıda işadamı katıldı.

ANSİAD’ın önceki dönem başkanı Abdullah Erdoğan, başkanlık dönemi boyunca gerçekleştirdiği projeler ve çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

ANSİAD Yönetim Kurulu yeni Başkanı Sadi Kan ise “Burada fikir yarışı olur. Biz gerçek bir sivil toplum kurumuyuz. ANSİAD her fikre değer verir. ANSİAD olarak 28 yıl boyunca ilklere ev sahipliği yaptık. Antalya tabiatına önem verirse turizmi ve tarımı iyi yönetir. Mevlana felsefesiyle herkesle kucaklaşacağız" dedi.

Konuşmaların ardından 2017 yılının başarılı iş insanı, sanat ve medya ödülleri sahiplerini buldu. 2017 yılının başarılı iş insanı ödülü Antalya Likya Şarapları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Burak Özkan’a verildi.

Özkan’a ödülünü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak verdi.

ANSİAD Sanat Ödülü’nün sahibi ise Yüksek Mimar Özcan Kırmızıoğlu oldu. İstanbul’da tedavi gördüğü için törene katılamayan Kırmızıoğlu’nun ödülünü, Mimar Ercan Evren, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal’dan aldı.

Yılın Medya Ödülleri yarışmasında birinciliği, gazeteci Fikri Cinokur kazandı. Cinokur’a ödülü Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü İsmail Yüksek ve ANSİAD Başkanı Sadi Kan tarafından verildi.

Medya ödülleri ’Görsel Basın Dalı’nda verilen ödülün sahibi Mesut Pala oldu. Pala’ya ödülü Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Kan tarafından verildi.

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Semih Ersözler, ’Genç İletişimci Ödülü’nün sahibi olurken, ödülünü ATSO Başkanı Davut Çetin ve ANSİAD Başkanı Sadi Kan’ın elinden aldı. Seçici Kurul tarafından Salim Uzun’a Jüri Özel Ödülü verildi.

Uzun ödülünü, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın ve ANSİAD Başkanı Sadi Kan’ın elinden aldı. ’İnternet Basını Dalı’ ödülünün sahibi, Büşra Tanrıtanır oldu. Tanrıtanır’ın ödülünü Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin verdi.
Kaynak: İHA