AK Parti Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

Bir restoranda gerçekleştirilen toplantıya, mevcut milletvekillerinin yanı sıra il ve ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları, ilçe ve belde başkanları, belde belediye başkanları, mahalle teşkilatları ile çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, burada yaptığı konuşmada, 2001 yılında dikilen fidanların bugün genç bir çınar olduğunu belirterek, "Bu fidanı dikenler sizlersiniz. Büyüterek bizlere emanet eden sizlersiniz. Bu partinin yükselmesine omuz verenlersiniz. Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmak, vatana sahip çıkmaktır. Öyle ki ülkemizin kaderi, dünya mazlumlarının kaderi ile aynıdır. Liderimize sahip çıkmak için belde belde, mahalle mahalle, köy köy çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız." dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise FETÖ ile mücadelenin yoğun şekilde devam edeceğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"PYD, PKK, YPG ile olan mücadelemiz de devam edecek. Türkiye, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Yeter ki biz kendi üzerimize düşeni yapalım. Türkiye 2019 seçimlerinde 2 tercih ile karşı karşıya kalacak. Ya milli ittifaka oy verecek ya da bu milletin bölünmesi, parçalanması noktasında fikre sahip olan PKK destekçisi HDP ile yan yana seçimlere gidecek. Ama 'Türkiye'nin bölünmesini, birliğinin, beraberliğinin bozulmasını istemeyen, ezanlar dinmesin.' diyen bu millet milli ittifaka oy verecek."

Milletvekili Hüseyin Özbakır ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partinin başına geçmesiyle partide dinamizm başladığını anlatarak, ülkenin AK Parti'ye ihtiyaç duyduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA