KYK'den İnsan Ve Toplum Kampı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Denizli İl Müdürlüğü, 7 ilden 150 gencin katılımıyla beş gün sürecek İnsan ve Toplum Kampı'na ev sahipliği yapacak.

KYK Denizli İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bu yıl üçüncüsü düzenlenen KYK Tematik Kış Kampları ile KYK'lı gençlerin temaya ilişkin akademik bilgi sahibi olmaları, alanında uzman isimlerle bir araya gelerek, ufuklarını genişletmesinin hedeflendiği belirtildi.

KYK Denizli İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde 15 Ocak'ta başlayacak İnsan ve Toplum Kampı'na, Aksaray, Artvin, Batman, Bilecik, Kayseri, Kocaeli ve Muş'ta KYK yurtlarında kalan öğrencilerin katılacağı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Açılışın Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda yapılacağı kampta dersler Fatma Yıldız Hanım Yurdu konferans salonunda olacak. Biruni Yurdunun da öğrencilerin her türlü ihtiyacını karşılayacağı kampa Prof. Dr. Sinan Canan, Doç. Dr. Kemal Ataman, Doç. Dr. İhsan Çapcıoğlu, Doç. Dr. Yavuz Selvi, Betül Soysal Bozdoğan, Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Prof. Dr. Ejder Okumuş, Doç. Dr. Tayfun Doğan ve Dr. İbrahim Uslu katılarak gençlere bilgi ve deneyimlerini aktaracak. Üniversiteli öğrencilere, akademik seminerin yanı sıra ilimizin tarihi ve kültürel mekanları da tanıtılarak birbirinden farklı sportif faaliyetler düzenlenecek. Bilgi yarışmasının da yapılacağı kampta birinci olan ile ödül verilecek."

Kaynak: AA