Darıca'da Ekipler Sürekli Yollarda

Darıca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Yol Bakım Onarım Ekibi ilçenin değişik mahallelerinde acil bakım onarım gerektiren noktalarda hizmet veriyor.

Darıca'da Ekipler Sürekli Yollarda
Darıca Belediyesi tarafından kurulan ve Ocak ayı itibari ile hizmet vermeye başlayan Yol Bakım Onarım Ekibi hizmete başladı.

Toplamda 2 teknik eleman, 2 operatör, şoför, usta ve işçiler olmak üzere 24 kişiden oluşan ekip, 9 adet iş makinesi, 5 adet kamyon ve 7 adet kamyonet ile Yol Bakım Onarım Ekibi özellikle havaların soğumaya başladığı bu günlerde ağır kış şartlarında da hizmet verecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Darıca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Kocaeli’de ilk kez bu şekilde geniş çaplı Acil Yol Bakım Onarım Ekibi oluşturulduğuna dikkat çekerken, gerek ihbar yoluyla, gerek şikayet dilekçeleriyle ve gerekse sosyal medya aracılığıyla vatandaşlardan gelen şikayetlerin bu ekip tarafından anında değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağını, böylelikle şikayete konu olan cadde ve sokaklardaki mağduriyetin giderileceği ifade ettiler.
Kaynak: İHA