Başkan Mesut Özakcan, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Göreve geldiği günden beri esnaf ve vatandaşları sık sık ziyaret eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, İmamköy Mahalle’sinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Mesut Özakcan, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor
Yerel yönetim anlayışı çerçevesinde, sosyal belediyecilik ilkesi ile hareket ederek vatandaşlarla buluşan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Efeler İlçemizin dört bir yanında hiçbir ayrım yapmaksızın aynı hizmetleri yapıyoruz” dedi.

İmamköy Mahallesi’ndeki kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Özakcan, belediye çalışmaları hakkında da vatandaşlara bilgi verdi. İmamköy Mahallesi’nde kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan,”İşlerimizin yoğunluğundan fırsat bulduğumuz her an hemşerilerimizle bir araya gelerek, onların sorunlarını dinliyor, sohbet ediyoruz. İlçemizin dört bir yanında temizlik hizmetlerimizden, cenaze defin hizmetlerimize kadar her türlü hizmeti hiçbir ayrım yapmaksızın imkanlarımız ölçüsünde gerçekleştiriyoruz. Efeler İlçemizin her yönden gelişmesi için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeyi sürdüreceğiz. O nedenle vatandaşlarımızla, esnafımızla bir araya gelmeyi önemsiyoruz. Ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, ilçemizin geleceğini şekillendirecek projelerimizi sizlerin desteği ile gerçekleştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İmamköylü vatandaşlar da ilçede yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Özakcan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, "Efeler’de her şey yolunda" dediler.
Kaynak: İHA