Başkan Genç, Ortahisar İlçe Belediyesini Oluşturan Eski Beldelerin Belediye Başkanları Bir Araya Geldi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ‘Yerel Buluşmalar’ kapsamında kapanarak Ortahisar İlçe Belediyesini oluşturan eski Belde Belediye Başkanları ile bir araya geldi. Başkan Genç, eski belde belediye başkanlarına, ilçede gördükleri eksiklerin olup olmadığını sorarak tecrübelerinden yararlanmak istediğini söyledi.

Başkan Genç,  Ortahisar İlçe Belediyesini Oluşturan Eski Beldelerin Belediye Başkanları  Bir Araya Geldi.
Başkan Genç, yaptığı konuşmada bir arada bulunmaktan memnun olduklarını ifade ederek, “ Burada sizler ile birlikte bir arada olmak beni sevindirdiğini sizlere belirtmek isterim. Her işin kurulum süreci kolay değildir. Beldelerimizin, köylerimizin şehre adaptesi, imar uygulamalarının ahenk içinde olması, hepimizin yol yapma ve alt yapı çalışmalarının bir an önce tamamlanması için tüm belediyemiz var gücü ile çalışıyor. Sizlerin daha önce belediye başkanlığı yaptığı beldelere gittiğimizde yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı orada yaşayan vatandaşlar tarafından bizlere sizler için çok güzel ve olumlu sözler söyleniyor. Bizde halkı tarafından sevilen başkanlarımız ile birlikte bir arada olmak istedik. Sizler ile birlikte bir araya gelerek, hasbihal yapmak istedik. Dün sizler halkımıza hizmet ediyordunuz bugün ise, cenabı Allah bizlere hizmet etmeyi nasip etti.” ifadelerine yer verdi.

“Tecrübelerinizden yararlanmak isteriz”

Genç, eleştirileri dinlemek için bir araya geldiklerini ifade ederek“ Yarın başka birileri buralara gelecek ve daha güzel hizmetler yapmaya devam edecek. Dün siz, bugün biz yarın ise başka arkadaşlarımız. Amacımız güzel anılmak. Bıraktığınız eserler ve hizmetler ile birlikte bizlerde devam ediyoruz ve yenilerini eklemeye çalışıyoruz. Yaptığımız, yapabildiğimiz kadar, çok işleri daha yapıyoruz yapacağız. Burada sizlerin daha önce ki, tecrübelerinizden yararlanmak isteriz. Bunu samimi olarak söylüyorum. Eleştirilerinizi dinlemek için bir araya geldik. Görmüş olduğunuz eksiklerimizi bizlere söylemenizi isterim.”dedi.

Başkan Genç’in ardından söz alan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’da yerel buluşmalar adı altında bir uygulama başlattıklarını ifade ederek “ Yerel buluşmalar adı altında bir uygulama başlattık. Belediye başkanımız ve İl Başkanımız himayesi ile. Bugünde daha önce Ortahisar ilçesi içerisinde belde belediye başkanlarımızın tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz. Bu nedenle deneyimli ve tecrübelerinizden yola çıkarak Ortahisar’da ki eksiklerimizi yada yapacaklarımızı öğrenmek için burada bulunuyoruz.”şeklinde konuştu.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ise “ İki dönem meclis üyeliği yaptım sizler ile birlikte çalıştım. 37 aydır AK Parti il başkanıyım. Burada hepiniz ile birlikte hem meclis üyesi ve meclis başkanı iken çalıştık. Biz hizmet yaparken hep kendi penceremizden bakmak olmuyor. Bunları yaparken sizlerin gözü ile nasıl oluyor yada nasıl gözüküyor öğrenmek için bu toplantıyı gerçekleştirdik ”dedi.

Kaynak: İHA