ASMMMO 28. Yaşını Yenimahalle'de Kutladı

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) kuruluşunun 28’inci yılını Yenimahalle Belediyesi’nin ev sahipliğinde Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde kutladı. Gecede; Kardeş Türküler grubunun solistlerinden Feryal Öney de deyişlerle, türkülerle muhteşem bir konser verdi.

ASMMMO 28. Yaşını Yenimahalle'de Kutladı
Başkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği geceye; Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Başkanı Masis Yontan, ASMMMO Başkanı Ali Şahin, STK Başkanları ve çok sayıda muhasebeci, mali müşavir katıldı.

Yaşanabilir bir ülke için aydınlık mücadelemiz devam edecek

3568 sayılı Serbest Muhasebecilik, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanunu’na göre 1990 yılında kurulan ASMMMO, 28’inci yılını kutladı. Geceye ev sahipliği yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “ Sizler ekonominin can damarısınız. Ama bugün sizler de sıkıntı içerisindesiniz. Türkiye’de ekonomi kötüye giderse herkes zarar görüyor, düzgün olursa herkes kazanıyor. Ne yazık ki bugün ülkemizin içinde bulunduğu durum hiç iç açıcı değil. 90 yıldır bizler bu cumhuriyeti sevdik, demokrasiyi, insan haklarını, özgürlükleri, hukukun üstünlüğünü, emeğe saygıyı sevdik. Dönmeyelim geriye. Daha ileri gidelim. Sanata, sanatçıya sahip çıkalım, muasır medeniyetler seviyesine erişelim. Irkımız, inancımız ne olursa olsun millet olarak bu ülkenin kıymetini bilelim, gelecek kuşaklara hep beraber yaşanabilir bir ülke bırakalım” dedi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan ASMMMO Başkanı Ali Şahin“Bugün Türkiye’nin kötü gidişatından söz etmeyeceğiz. Ekonomide büyüyen cari açıktan, her gün işlenen kadın cinayetlerinden, tarihinde görülmemiş işsizlik rakamlarından, yap-boza çevrilen eğitim sisteminden bahsetmeyeceğiz. Bugün kendine ayıracak vakit bulamayan meslektaşlarımla güzel vakit geçireceğiz. Bir yılın yorgunluğunu hep beraber atacağız. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA