AK Parti Antalya Milletvekili Enç, Kemer'de

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kemer ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Enç, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, AK Parti Kemer İlçe Koordinatörü Hasan Kal ve partililerle bazı temaslarda bulundu.

Kemer Turizm Eğitim Merkezi'ni (TUREM) ziyaret eden Enç, burada yaptığı konuşmada, Kemer'deki yeni adliye ve hükümet konağının yapılacağı yerle ilgili çok sayıda spekülasyonların olduğunu belirterek, bunların hiçbirinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Enç, yeni adliye ve hükümet konağı için İçişleri Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı'ndan onay alındığını, binaların bu yıl yapımına başlanılacağını aktardı.

Keçili Barajı'nın yapımının devam ettiğini vurgulayan Enç, "Sanayi sitesini genişleterek 60 dükkanı hak sahiplerine verdik. TUREM binası Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan tahsis edilerek Milli Eğitim Bakanlığı'na devredildi. Buranın denizcilik fakültesi olması için hiçbir engel kalmadı. Eylül ayında öğrenci alımına başlayacağız. 1 milyon liraya yakın para tadilat için harcanacak." diye konuştu.

Ulupınar Mahallesi'ne bağlı Çıralı köyünde elektrik sıkıntısının 2 milyon lira ödenekle çözeceklerini bildiren Enç, ilçeye hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

Başkan Türel de ilçede tamamlanan ve yapımı devam eden projeleri değerlendirdi.

Enç ve beraberindekiler daha sonra Liman Caddesi'nde esnafı ziyaret etti.

Kaynak: AA