Turgutlu'da Parklar Işıklandırıldı

Turgutlu Belediyesi tarafından Ergenekon Mahallesi Osman Gazi Parkı ve sağlık ocağı yanında bulunan alanda ışıklandırma çalışmaları yapıldı.

Turgutlu'da Parklar Işıklandırıldı
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Park ve Bahçeler Müdürü Önder Pala ve ekibiyle birlikte Ergenekon Mahallesi’nde bulunan Osman Gazi Parkı ile sağlık ocağı yanındaki alanda incelemelerde bulundu. Her iki parka 75 adet aydınlatma direği dikildiğini belirten Başkan Şirin, bölgelerin ışıl ışıl bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

Eskisinden çok daha aydınlık bir ortam oluşturduklarını söyleyen Başkan Şirin, “Turgutlu Belediyesi olarak parklarımız ve yaşam alanlarımızın aydınlatmalarına önem veriyoruz. Bu kapsamda da halkımızın beklenti içerisinde olduğu Ergenekon Mahallesi’nde bulunan Osman Gazi Parkı ile sağlık ocağı yanındaki parka 75 adet aydınlatma direği konumlandırdık. Yapılan çalışmalar ile alanlarımız ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. Eskisinden daha aydınlık ve güvenli bir ortam ortaya çıktı. Özellikle yaz aylarında ailelerimizin çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirdiği alanlarımız daha güzel bir görünüme kavuşmuş oldu. Bu anlamda emek veren Park Bahçeler Müdürlüğü ve elektrik atölyesi ekiplerimize teşekkür ediyorum. Mahallemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Kaynak: İHA