Tunceli'de İl Koordinasyon Toplantısı

Tunceli'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel başkanlığında yapılan toplantıya, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Vali Yardımcısı Akın Zor, yatırımcı kurumların bölge müdürleri, belediye başkanları ve kurum amirleri katıldı.

Sonel, yaptığı konuşmada, kamu yatırımlarının gerçekleştirilmesi, hizmetlerin etkin yürütülmesi amacıyla kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğinin sağlanması amacıyla yılın ilk toplantısını yaptıklarını belirtti.

Kent genelinde yapılan ve planlanan yatırımların, hayata geçirilmesinde kurumlar arası organizasyonun önemli olduğunu vurgulayan Sonel, şunları kaydetti:

"Görev geldiğimiz günden bugüne Tunceli'mizde birlik ve beraberlik içerisinde tüm arkadaşlarımızın ekip ruhu anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızda ve yapılan yatırımlarda yöremize desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve bakanlarımıza, Tunceli'miz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Yatırımlarımız hızla devam ediyor. Kurumlarımızın devam eden yatırımlarda, koordinasyon ve ahenk içinde başarılı çalışmalar yapacağına inanıyorum."

Toplantı, kurum müdürlerinin yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermesiyle sona erdi.

Kaynak: AA