Sopa Ve 10 Bıçak Darbesiyle Öldürüldü, Katilleri 155 Kamerayla Bulundu

Adana’da bir kişiyi sopa ve 10 bıçak darbesiyle öldürdüğü ve 1 kişiyi de ağır yaraladığı ileri sürülen 10 kişi adliyeye sevk edildi. Zanlılar 155 kameranın incelenmesi sonrası yakalandı.

Sopa Ve 10 Bıçak Darbesiyle Öldürüldü, Katilleri 155 Kamerayla Bulundu
Edinilen bilgiye göre, olay 29 Aralık 2017’de saat 23.40 sularında Çukurova ilçesi, Çatalan Baraj Köprüsü mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, baraj gölün kıyısında balık tutan 2’si çocuk 10 kişi, az ileride yine balık avlayan Bahri Soncu ve yanında bulunan Hüseyin Fahri Temir ile yan bakma ve küfür nedeniyle tartışmaya başladı.

Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine, iki grup arasında bıçaklı ve sopalı kavga çıktı. Olayda akraba olan Sedat A. (20), Yasin A. (21), Emre A. (21), Muhammet A. (23), İbrahim A. (27), S.A. (16) ile birlikte, Mamut T. (20), Serhat Ç. (19), Abdurrahman S. (22) ve M.M.Y. (16), Temir’i ve arkadaşını 10 yerinden bıçaklayıp başına sopa ile vurarak ağır yaraladı. Temir, 31 Aralık günü kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybederken, arkadaşı kurtuldu.

Cinayetin ardından, motosiklet ve siyah minibüs ile kaçan zanlıları yakalamak için Cinayet Büro Amirliği dedektifleri çalışma başlattı. Polis, zanlıların olaydan sonra kaçtıkları 20 kilometre uzaklıkta bulunan merkez Yüreğir ilçesi Koza Mahallesi’ndeki evlerinin güzergahında bulunan 155 güvenlik kamerasını inceleyip, minibüsün plakasını tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen polis, görgü tanıklarının ifadesini de alarak 2’si çocuk 10 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılar ilk sorgusunda, bıçağı kimin kullandığını bilmediklerini söyleyip, suçu birbirlerinin üzerine attı.

İşlemleri tamamlanan 2’si çocuk 10 kişi adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA