Parklarında Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu ilçesinde Cumhuriyet ve Gölbaşı Gençlik parklarında ücretsiz Wi-Fi hizmeti vermeye başladı.

Parklarında Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti
Çorlu’da vatandaşların rağbet gösterdikleri sosyal yaşam alanları Cumhuriyet ve Gölbaşı Gençlik parklarında, Bilgi İşlem Dairesi tarafından Wi-Fi bağlantı noktaları kuruldu. Hızlı ve kesintisiz internet erişimi için fiber hatları döşendi ve Cumhuriyet Parkı’nda 160 bin metrekare, Gölbaşı Gençlik Parkı’nda ise 125 bin metrekare Wi-Fi kapsama alanı oluşturuldu.

Ücretsiz Wi-Fi hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların TC kimlik numaralarını ve GSM numaralarını girerek sisteme kaydolmaları ve sonrasında cep telefonlarına gönderilen şifreyi kullanarak kimlik doğrulama işlemini yapmaları gerekiyor. Bu işlemin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ücretsiz internet hizmetinden kesintisiz bir şekilde faydalanılabiliyor.

Cumhuriyet ve Gölbaşı Gençlik parklarının tamamını kapsayan ücretsiz internet hizmeti, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Ücretsiz Wi-Fi hizmeti kısa bir süre sonra Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı’nda da verilmeye başlanacak.
Kaynak: İHA