Kars Belediyesi'nde 'Halk Günü' Toplantıları Başlıyor

Kars Belediye Başkanlığı’nca geçmiş yıllarda yapılan ‘Halk Günü’ toplantıları yeniden başlıyor.

Halk Günü toplantılarına katılan vatandaşlarının sorun ve sıkıntılarını Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri tek tek dinleyerek çözüm yoluna gidiliyor.

Başkan Murtaza Karaçanta, ‘Halk Günü’ toplantılarında vatandaşların bire bir sorunlarını dinlediklerini söyledi.



Başkan Karaçanta, “Halk Günü toplantılarını devam ettiriyoruz. Burada amacımız vatandaşlarımızın sorun ve isteklerini kendilerinden dinlemek. Bu toplantılarda vatandaşlarımızı dinliyoruz. Onların sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Genelde bize iletilen bütün sorunları çözüyoruz” dedi.

Halk Günü toplantılarının çok yararlı geçtiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Halk Günü’nde yüzlerce insanımızla buluşuyor, sorun ve taleplerini dinliyoruz. Bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendiriyoruz. Belediyemizin söz ve karar mekanizmasına halkımızı katarak hizmet üretiyoruz” diye konuştu.

Başkan Karaçanta, halk günü toplantılarınin her Perşembe günü saat 10.30 da Belediye Hizmet Binası’nda gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA