Kanatsız Kuşlar 30. Yeni Bölüm Fragmanı (18 Ocak 2018)

Atv'nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar 30. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 18 Ocak 2018 Perşembe günü yayınlanacak olan Kanatsız Kuşlar 30. yeni bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. İşte Kanatsız Kuşlar 30. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Kanatsız Kuşlar 30. Yeni Bölüm Fragmanı (18 Ocak 2018)
Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kanatsız Kuşlar 30. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sevilen dizi Kanatsız Kuşlar 30. yeni bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı.

Kanatsız Kuşlar 30. yeni bölüm 11 Ocak 2018 Perşembe günü ekranlara gelecek. İşte Kanatsız Kuşlar 30. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Kanatsız Kuşlar 30. Yeni Bölüm Fragmanı



--SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR--

Kemal, Nefise'nin peşinde!

Nefise, Kemal'den gelen iş teklifini geçici olmak şartıyla kabul etmek zorunda kalmıştır. Muzaffer ise bu olay karşısında Kemal'in niyetini iyice anlar ve beklenmedik bir şekilde Kemal'in karşına dikilir. Talat'ın kurduğu yeni oyunda ise, hedefte Cemre vardır. Ahmet'in Cemre'yi etkilemesini ve Zeynep'i derinden yaralamasını ister.

Muzaffer çocuklarıyla birlikte mutlu bir aile olarak villada yaşayabileceklerini Nefise'ye söylediğinde, aşılmayan önemli bir engel yüzünden yeni bir çıkmaza girerler. Birlikte bunun da üstesinden gelebilecekler midir? Diğer tarafta, Kemal de boş durmamaktadır ve Nefise'nin büyük sırrının peşindedir.