Büyükşehir Bürokratları Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla mesai saati gözetmeksizin çalışmalarına devam eden Büyükşehir bürokratları, mahalle ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Büyükşehir Bürokratları Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor


Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Necmettin Ünüvar, ASKİ Nazilli Abone Şefi Caner Gelibolu ve ASKİ Nazilli Altyapı Şefi Ahmet Özün mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların istekleri doğrultusunda hizmet verdiğini belirten bürokratlar, mahalle muhtarları ve vatandaşlardan gelen talep, öneri ve şikâyetleri dinlemek, sorunları çözmek amacıyla mahalle gezilerine devam ediyor. Nazilli’de yapılan hizmetleri anlatan ve bölgede devam eden hizmetlerle ilgili vatandaşları bilgilendiren Büyükşehir bürokratları, sorunları tek tek not alarak Başkan Özlem Çerçioğlu’na ilettiği öğrenildi.

Köylerde yapılan hizmetlerle ilgili vatandaşları düzenli olarak bilgilendirdiklerini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Necmettin Ünüvar, “Vatandaşların Büyükşehir ve ASKİ ile ilgili yaşadıkları sıkıntıları yerinde dinliyor ve çözüm noktasında gerekli adımları atıyoruz. Muhtarlarımızı Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu görüştürüyoruz. Başkanımız daire başkanları ve ilgili birimlerine talimat vererek sorunların ivedi şekilde çözülmesini sağlıyor” dedi.

Mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Ünüvar, “Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın bu ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını görüyoruz. Bizler vatandaşlarımızın oylarıyla bir noktaya geldik. Bu yüzden vatandaşların sorunlarını çözmek, her zaman bizim önceliğimiz olmuştur. Başkanımız Aydın’ın 17 ilçesi için gece gündüz demeden çalışıyor. İşte bu çalışmalar bizlere örnek oluyor. Özlem Çerçioğlu’nun 18 saat çalıştığı bir ortamda bizim 24 saat çalışmamız gerekir. Bunun bilinciyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizler bu ziyaretlerimizde siyaset yapmıyor hizmet üretiyoruz” şeklinde konuştu.



Öte yandan bürokratların ziyaretlerinden memnuniyet duyan vatandaşlar, bugüne kadar yapılan hizmetler için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ekibine teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA