Başkan Üzülmez; 'Kartepe Anıt Parkımız Çevreyi Hareketlendirecek'

Kartepe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin Köseköy Anıt Park’ta yaptığı çalışmaları Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez yerinde inceledi.

Başkan Üzülmez; 'Kartepe Anıt Parkımız Çevreyi Hareketlendirecek'
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, Köseköy Anıt Park’ta yaptığı çalışmaların bitmesinin ardından park vatandaşların hizmetine sunuldu. Anıt Park’ta yapılan çalışmaları Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Üzülmez, “Mahalleleri yaşatan en önemli semt mekanlarından biri meydanlar ve parklardır. Mahallelerin ruhu ve kültürü buralarda yaşatılır. Yeşil Kartepe olarak parklarımızı önemsiyoruz. Önümüzdeki süreçte, burada çeşitli etkinlikler, organizasyon düzenleyerek hem sosyal yaşama hem de ticari hayata hareket ve canlılık kazandırmayı düşünüyoruz. Parkımızın son halinden mahalle sakinlerimizde çok memnun. Buda bizi mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Park içerisinde bulunan oyun grupları, kamelyalar, piknik masaları, çocuklar için oyun grupları yenilenerek hizmete sunuldu. Park içerisinde bulunan havuz modern görünüme kavuşturuldu. İzolasyon maddesinin serilmesi sonrasında mevcut havuz daha şık ve estetik bir hale getirilerek, Kartepelilerin hizmetine sunuldu. Görenlerin beğenisini kazanan yeni havuz çevreye de görsel bir zenginlik sağladı.
Kaynak: İHA