Asansör Mevzuatı Masaya Yatırıldı

Kocaeli Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinasyonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin katılımı ile düzenlenen toplantıda, asansör mevzuatı masaya yatırıldı.

Asansör Mevzuatı Masaya Yatırıldı
Kocaeli Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinasyonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin katılımı ile toplantı düzenlendi.

Toplantıya, Kocaeli Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Osman Günler, İmar İşleri Şube Müdürü Mustafa Gökhan Baykan, ilçe belediyelerdeki imar ve ruhsatlandırma birimi amir ve çalışanları ile denetçiler katıldı.

Körfez Belediyesi adına da Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’nde görevli Ergin Yeten, İmar ve Şehircilik Müdürlük personelleri Yavuz Kadıoğlu, Burak Matgöncü katılım sağladı. Toplantıda, asansör ruhsatlandırma aşamasında uygulanacak usul ve esaslar üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. Belediyeler adına katılan personeller ise tecrübelerini paylaştı. Toplantı, soru-cevap şeklinde devam etti.
Kaynak: İHA