Adışaman'da Sosyal Denge Tazminatının 750 TL'ye Yükseldi

Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz, Adıyaman belediyesinde memurların sosyal denge tazminatı 750 TL’ye yükseldiğini açıkladı.

Adışaman'da Sosyal Denge Tazminatının 750 TL'ye Yükseldi
Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz, Bem Bir-Sen Adıyaman İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu arasında görevli memurların sosyal denge tazminatı üzerinde yapılan görüşmenin anlaşmayla sonuçlandığını açıkladı.

Bem Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Mahmut İnan yapılan görüşmelerle ilgili değerlendirmede, "Belediyemiz bünyesinde çalışan 16’sı sözleşmeli, toplam 302 memurun maaşına eklenen sosyal denge tazminatına 163 TL zam yapıldı. Bu şekilde çalışanlarımızın maaşına toplamda net 750 TL sosyal denge tazminatı eklendi" dedi.

Yapılan anlaşmadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Memur- Sen Adıyaman İl Temsilcisi Ali Deniz ise, "Memur- Sen büyük ve güçlü bir ailedir. Konfederasyon olarak bağlı bulunan 11 iş kolunda faaliyet gösteren sendikalarımızla çalışanların özlük hakları ve çalışma şartlarında yapılacak her iyileştirme için sorumluluk aldık. Bugün gerçekleştirdiğimiz görüşmede Sayın Belediye Başkanımızın da olumlu ve çalışanlar lehine olan yaklaşımı ile sosyal denge sözleşmesinde çalışanlarımızı tatmin eden bir rakam elde edilmiştir" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA