Yakalanacağını Anlayınca Telefonunu Tuvalete Atan FETÖ'cü Adliyeye Sevk Edildi

Adana’da polisin baskın yaptığı gaybubet evinde yakalanan ve üst düzey örgüt üyeleriyle görüştüğü telefonunu tuvalete atan FETÖ’cü adliyeye sevk edildi.

Yakalanacağını Anlayınca Telefonunu Tuvalete Atan FETÖ'cü Adliyeye Sevk Edildi
Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri daha önce Ağrı’da bir okulda müdürlük yaparken FETÖ/PDY mensubu olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edilen Nazif B.’nin Adana’nın Yüreğir ilçesinde örgütün gaybubet evinde saklandığını tespit etti. Polis ayrıca bu evde FETÖ operasyonu kapsamında başka bir ilin emniyeti tarafından aranan zanlının damadı M.A. ve karısı Z.V.A.’nın da olduğunu belirledi.

Polis eve 30 Aralık 2017 günü baskın düzenledi.

Ancak zanlılar kapıyı bir süre açmadı. Bu arada polis kapıya "aç polis" diye bağırıp vururken içeriden sifon sesi geldi. Bir süre sonra kapı açılınca polis, Nazif B.’yi yere yatırıp etkisiz hale getirdi. Polis hemen sifon sesinden şüphelenerek tuvalete gidip arama başlattı. Yapılan aramada zanlının örgüt ile bağlantı kurduğu telefonu tuvaletin deliğine atıp üzerine ise sifonu çektiği anlaşıldı. Telefonu çıkaran polis, karı kocanın da Bylock kullandığını tespit etti. Zanlılar daha sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Zanlı karı koca başka bir ildeki operasyondan yakalanması çıktığı için oraya gönderildi. Zanlı karı koca o ilde çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Nazif B. ise Adana’da sorgulandıktan sonra bugün adliyeye sevk edildi. Sevk sarısında Nazif B. basın mensuplarına hakaret etti.

Bu arada, öğretmen olan ve Bylock kullandığı tespit edilen Gülsüm K. da adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA