TKDK Çavdarhisar'da Girişimcileri Bilgilendirdi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kütahya İl Koordinatörlüğü, Çavdarhisar ilçesinde ’IPARD II Programı 3. Başvuru Çağrı’ dönemiyle ilgili toplantı gerçekleştirildi.

TKDK Çavdarhisar'da Girişimcileri Bilgilendirdi
Çavdarhisar Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen bilgilendirme toplantısında Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürü İbrahim Gülmez, köy muhtarları, çiftçiler ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İbrahim Gülmez, "Yüzde 65’e varan bu desteklemelerden çiftçilerimizin faydalanmasının hem çiftçimize hemde ülke ekonomisine faydalı olacaktır. Verimli arazileri bulunan şirin ilçemizdeki vatandaşlarımız devletimizin bu imkanlarından mutlaka yararlanmalıdır. Çavdarhisarlı vatandaşlarımız bu projelere katılım konusunda daha istekli ve cesaretli olmalıdır’’ diye konuştu.

TKDK yetkilileri, tarımsal işletmelerin fiziki varlıklarına yönelik yatırımlar çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve iş geliştirme tedbiri kapsamında olan desteklemeler hakkında çiftçilere bilgiler verdiler.(YD-EFE)
Kaynak: İHA