Siyaset Akademisinin 18.'Si Düzenlenecek

AK parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, AK Parti Ar-Ge Başkanlığı tarafından başlatılan ve bu yıl 18’incisi düzenlenecek olan “Siyaset Akademisi 1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe” program kayıtlarının başladığını açıkladı.

Siyaset Akademisinin 18.'Si Düzenlenecek
Siyaset Akademisi eğitim programlarının, eğitim niteliği bakımından ve katılımcılara sağladığı faydalar bakımından çok önemsediklerini belirten AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Erdoğan, “18. Dönem Siyaset Akademisi 1919’dan 2019’a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe programı ilimizde başlayacaktır. Dersler teorik ve uygulamalı olarak belirlenmiştir. Katılımcılarımız, Dış Politika, Ekonomi, Türk Siyasel Hayatı, Sosyal Medya Kullanımı, Toplumsal Yapı ve Aile Kurumu, Temel Siyasal Kavramlar ve İdeolojileri, Siyasal İletişim, Medya Okur Yazarlığı, İrfan Dersi, Deneyim Paylaşımları derslerinden istifade edeceklerdir. Siyaset Akademisi kayıtları 08-19 Ocak 2018 tarihleri arasında il başkanlığımızda yapılacaktır. Eğitim Programı haftada 2 saat 8 hafta devam edecek olup, 4 saatlik online eğitim dersleri ile beraber toplam 20 saat olarak gerçekleştirilecektir. Katılımcılar katıldıkları program sonunda sınava tabi tutulacak ve başarılı katılımcılar AK Parti Genel Merkezimiz tarafından ödüllendirilecektir” dedi.

Başkan Erdoğan, 2008-2018 tarihleri arasında farklı fikir ve siyasal eğilimlerde olan 60 bini aşkın katılımcının Siyaset Akademisinde eğitim gördüğünü sözlerine aktardı.
Kaynak: İHA