Güvenlik Görevlisini Bıçakla Kovalayan Hırsızlar Kamerada

İstanbul Bahçelievler’de yoldan geçen herkesin gözü önünde bir iş yerini soyan hırsızlar kendilerine engel olmaya çalışan güvenlik görevlisini bıçakla kovaladı. Hırsızların rahatlığı bu kadarına da pes dedirtti.

Güvenlik Görevlisini Bıçakla Kovalayan Hırsızlar Kamerada
Bahçelievler’de yaşanan bir hırsızlık "Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" atasözünü hatırlattı. Akıllara durgunluk veren hırsızlık Bahçelievler’de geçtiğimiz Cumartesi günü meydana geldi. Sabah saatlerinde bir iş yerinin önüne gelen hırsızlar kepenk ve kapının kilidini kırarak içeri girdi. Dakikalarca iş yerinde kalan hırsızlar sokaktan geçen vatandaşların gözü önünde iş yerini soydu. Bu sırada yoldan geçen araçlara yol veren hırsızlar, kendilerini uyaran bir güvenlik görevlisini de bıçaklarla kovaladı. Tüm bu yaşanan hırsızlık anları ve hırsızların güvenlik görevlisini bıçakla kovalaması kameralara saniye saniye yansıdı.

İş yeri sahibi Yakup Suna altı ayda ikinci kez soyulduklarını belirterek “Son altı ayda ikinci kez soygun ile karşı karşıyayız. Yapacak bir şeyimiz yok artık soygunculara alıştık. Emniyet görevlilerimiz de çok fazla bir şey yapamıyor. Hırsızlar insanların sokağa çıktığı saatte gelmişler. İnsanların uyarı ve tepkilerine rağmen soydular. Son olarak da uyaran güvenlik görevlisini de bıçak ile kovalamışlar” dedi.

(Volkan Kayalar/İHA)
Kaynak: İHA