Genel Sekreter Bayram, Toplu Taşıma Dairesi Personeli Bir Araya Geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı personeli ile bir araya gelen Genel Sekreter Bayram, “Aldığınız eğitimler neticesinde halkımıza gösterdiğiniz duyarlı davranışlardan dolayı hepinizi tebrik ediyorum” dedi.

Genel Sekreter Bayram, Toplu Taşıma Dairesi Personeli Bir Araya Geldi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığında görev yapan personelle bir araya geldi. Genel Sekreter Bayram’a Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Başkan Danışmanı Ömer Polat, Toplu Taşıma Dairesi Başkanı Salih Kumbar, Bilgi İşlem Daire Başkanı İsmail Gülsoy, Şube Müdürleri ve çalışanlar katıldı.

Haftanın bir günü farklı Daire Başkanlıklarının personeliyle bir araya gelerek çalışanların sorunlarını dinleyen Genel Sekreter İlhan Bayram, son günlerde Türkiye gündemine bir çocuğu ve köpeği hayata döndüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi otobüs şoförü ve çalışanlarıyla bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Genel Sekreter Bayram, “Çalışma arkadaşlarımızla bir arada olmaktan dolayı sen derece mutluyum. Sizin bu güzel enerjinizi görünce bende mutlu oluyorum. Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun sizlere selamlarını getirdim. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

Özellikle son haftalarda bir köpeğin hayata döndürülmesi ve bir çocuğun kurtarılmasında söz sahibi olan Büyükşehir Belediyesi şoförlerinden övgüyle bahseden Genel Sekreter Bayram, ”Aldığınız bu eğitimler neticesinde halkımıza gösterdiğiniz bu duyarlı davranışlardan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Yaptığınız iş çok önemli. Halkımıza yaptığınız davranışlarla temsil ediyorsunuz, bunu unutmayınız. Yapacağınız en ufak hareket tamamen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni yansıtıyor. Bu bilinçle çalışmanızı istiyoruz. Yaptığınız işin zorluğunu biliyoruz ve bunu takdirle karşılıyoruz. Bizim için değerli olduğunuzu unutmayın. Size ve Belediyemize yakışır biçimde vatandaşlarımıza nazik bir şekilde davranın. Vatandaşımıza her zaman güler yüzlü olun. İnsanları incitmeyin, kırmayın. Bu hem sizi yüceltir. Hem de Belediyemizi. Bizim bir belediyecilik anlayışımız var, biz diyoruz ki şehrimize en kaliteli en güzel hizmeti vermek için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra Belediye otobüs koltuğuna geçen Bayram, Toplu Taşıma Kontrol Merkezi noktasındaki Belediye otobüslerini de kısa bir süre kontrol etti.
Kaynak: İHA