Esnaf Odasından Gazetecilere Kutlama

Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Esnaf Odasından Gazetecilere Kutlama
Bir restoranda düzenlenen programda konuşan Haydar Gündoğdu, tüm gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, basının kamuoyunu doğru bilgilendirici haberler yapmasından memnuniyet duyduğunu belirtti.

Sinop’un sorunlarına çözüm aramalarından dolayı basın mensuplarına teşekkür eden Gündoğdu, “Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak sizlerle bir araya gelerek basın toplantısı düzenlemeyi bir süredir arzu ediyorduk. Bunun daha anlamlı hale gelebilmesi için 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün daha uygun olacağını düşündük. Ancak dünkü programlarınızın yoğunluğunu görünce davetimizi bu güne aldık. Kamu oyunu bilgilendirmek adına kar kış, yağmur, çamur demeden zaman mefhumu olmadan çok zor şartlarda büyük fedakarlıklar içinde çalışan sizleri bir kez daha kutluyor, şahsım ve arkadaşlarım adına saygı ve sevgiler sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA