CHP Trabzon İl Başkanlığında Devir Teslim Töreni

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığı’nda görev devir teslimi yapıldı.

CHP Trabzon İl Başkanlığında Devir Teslim Töreni
CHP Trabzon eski İl Başkanı Turgay Güngör, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun’a görevi devretti. Yeni İl Başkanı Güzide Uzun ise eski İl Başkanı Turgay Güngör’e plaket vererek teşekkür etti.

Devir teslim töreninde konuşan Turgay Güngör, 2019’da 3 önemli seçim olduğunu kaydetti.

Güngör, "2019 çok önemli süreç. Bu süreçte 3 tane önemli seçim var. Yerel yönetimi seçimleri, milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemine göre yapılacak olan seçimler. Özellikle yerel yönetim seçimlerini çok önemsiyoruz. Bu seçimler için bizler başlangıç yapmıştık. Yerel yönetimler komisyonunun kurularak, 1 yıllık sürenin çok iyi işlenmesi gerekiyor” dedi.

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ise, Turgay Güngör ve eski yönetim kurulu üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “2 yıldır görev yapan sevgili Turgay Güngör ağabeyime, yönetimine canı gönülden teşekkürler ediyorum. Emekleri çok büyük onlarla birlikte Adalet Yürüyüşlerine, fındık mitinglerine hep birlikte katıldık. Her zaman yanında olduğumu hissettirdim kendisine. 2019 seçimlerinde vereceğimiz mücadelede beni yönetim kurulu arkadaşlarıyla beraber hiç yalnız bırakmayacağına canı gönülden eminim. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum benim zaten abimdi, abim olmaya her zaman devam edecektir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın biz tek yürek halinde çalışacağız. Bunun bir bahanesi yok çünkü Cumhuriyetimiz tehlikede” diye konuştu.

Kaynak: İHA