Belediye Başkanı Bahçeci'den Esnafa Ulaşım Çağrısı

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ulaşım hizmetlerini dolmuşçu esnafıyla birlikte kuracakları sistemle yürütmek istediklerini belirtti.

Bahçeci, bir restoranda gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak ulaşım hizmetlerini belediye eliyle yürütmek için çalışma yaptıklarını ifade ederek, dolmuşçu esnafına çağrıda bulundu.

Sipariş verilen otobüslerin geldiğini ancak personel almadıklarını dile getiren Bahçeci, amaçlarının dolmuş şoförleriyle bu işi yapmak olduğunu vurguladı.

Bahçeci, "Dolmuşçu kardeşlerimize bir çağrı yapmıştık ve tekrarlıyorum. Henüz daha geç değil, personel almadık, o açıdan hafta sonunda cemiyet başkanı ile de görüştüm, kendisine tekrarladım görüşümü. Arzumuz şoför kardeşlerimizle bu işi yapmak. Hedefimiz onların işlettiği bir sistemle Kırşehir’de ulaşımı çağın gerektirdiği en güzel şekilde en hızlı, en konforlu, en ekonomik ve en güvenli şekilde her yere ulaşılabilen bir ulaşım ağı." dedi.

Kimse ile çatışmaya girmek istemediklerine vurgu yapan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Derdimiz kimse ile bir çatışmaya girmek değil, yaptığımız her işte, pazar yerini yaparken de terminali yaparken de hep böyle konuşarak işlerimizi çözmeye gayret ediyoruz. Ama bir duruşunuzun olması lazım. 'Bunu yapma', öyle bir şey yok. Bunu yapacağız, bu şehir için zaruri. Ama diyoruz ki gelin birlikte yapalım. Hatta kar ederseniz bize kira ödeyin. Biz oradan alacağımız kira ile bir şey olacak değiliz. Gerekirse almayıveririz."

Kaynak: AA