Başkan Toçoğlu Açıklaması 'İlkelerimizden Taviz Vermeden Yürüyeceğiz'

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanlığı’nın gençlik kolları teşkilatlarına yönelik düzenlediği buluşmaya katıldı.

Başkan Toçoğlu Açıklaması 'İlkelerimizden Taviz Vermeden Yürüyeceğiz'
Şehri Mahal’de gerçekleştirilen programda AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, ilçe gençlik kolları başkanları ve çok sayıda gençlik kolu üyesi yer aldı. Program hazırlanan video gösterimi ile başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, “Sizlerin üzerinizdeki sorumluluğu ve yükü en iyi bilenlerden biriyim. Bende uzun yıllar gençlik kolları başkanlığı yaparak ilçe başkanlığına terfi etmiş bir kardeşinizim. Önümüzdeki sürece çok daha fazla çalışarak, üstüne koyarak ilerlememiz lazım. Bu akşam bize bu ortamı hazırlayan teşkilatımızın genç üyelerine çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.



“Gelişimin ve dönüşümün adı AK Parti”

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti’nin milletin dertleriyle örtüşen bir parti olduğunu belirterek “Hep birlikte büyük bir aileyiz’ sloganıyla çıktığımız bu yolda buluşmamıza vesile olan genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum. AK Parti gelişimin, dönüşümün partisidir. AK Parti bu milletin derdiyle örtüşen bir partidir. Yarınların umudu olan gençlerin önünü açmış olan bir partidir ve açmaya da devam edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Gençlik bizim geleceğimiz’ dediği gibi bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.



"Davamızın geleceği gençlerimizdir"

Başkan Zeki Toçoğlu’da 2019’a emin adımlarla yürüdüklerini belirterek “16 ilçemizde gençlik kolları kongrelerimizi tamamladık. İlk günkü dinamizmle ve heyecanla, 2019’a emin adımlarla ilerliyoruz. Genç arkadaşlarımıza da bu meşakkatli yolculukta büyük sorumluluklar düşüyor. Sürekli kendinizi yenilemek ve geliştirmek durumundasınız. Bu da ancak okuyarak, tefekkür ederek, zamanı verimli bir şekilde kullanarak olur. Bizim kaybedecek vaktimiz, durmaya, dinlenmeye zamanımız yok. Daha fazla çalışmalı, daha fazla üretmeli, her alanda yetkin kişiler olarak ülkemizi geleceğe taşımalıyız. Kültürle, sanatla, ilimle ve irfanla yoğrulup, hayatımızı zenginleştirecek ve güzelleştireceğiz. Kutlu davamızın ışığında ve liderimizin etrafında milletçe kenetlenerek bu meşakkatli yolculuğun sonunda feraha kavuşacağız. İnşallah değerlerimize bağlı kalarak, ahlaklı ve kültürlü bireyler olarak siyaset yapmaya devam edeceğiz. İlkelerimizden taviz vermeden doğruyu, güzeli, iyiyi yayacağız. Bu manada bizler, Yeni Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olacak siz gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Bu güçlü ve dinamik gençlik teşkilatımızla, uzun yıllar ülkemize hizmet edecek, memleketimizi yarınlara taşıyacağız. İlçe Gençlik Kongrelerimizin ülkemize, şehrimize ve partimize hayırlı olmasını diliyor, yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar temenni ediyor, görev alan tüm kardeşlerimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA