Başkan Karaosmanoğlu, TÜGVA'yı Ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kocaeli İl Temsilcisi Muhammed Hanefi ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Başkan Karaosmanoğlu, TÜGVA'yı Ağırladı
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kocaeli İl Temsilcisi Muhammed Hanefi ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk etti. Dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulduklarını görüşmede ifade eden Hanefi, Başkan Karaosmanoğlu’nun TÜGVA’ya verdiği destekler için de teşekkür etti. Karaosmanoğlu görüşmede, “Çalışmalarınızı samimiyetle ve ihlasla yapmanız çok önemlidir. Bu da hizmetlerinizin bereketlenmesine neden olacaktır. Rabbim görevinizde size başarılı olmayı her daim nasip etsin” dedi.

İnanmışlık ve azim içinde “genç” tanımını değiştirmek adına TÜGVA olarak yola çıktıklarını belirten Muhammed Hanefi, ”Genel Merkezimizin ve bizlerin hedefleri doğrultusunda çalışmalarımıza hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Kocaeli’deki teşkilatlanma çalışmalarımızda çok iyi bir noktaya geldik. İnanıyorum ki çok daha güzel çalışmalara ve hizmetlere büyüklerimizle birlikte imza atacağız. Medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa edecek nesilleri yetiştiren bir vakıf olma hedefimiz bize yol ve rehber olmaktadır” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da birliktelikte, TÜGVA’nın daha güzel hizmetleri ortaya koyacak yeteneğinin olduğunu belirtirken, “Allah’a şükürler olsun ki ülkemiz bugün her konumda çok daha iyi durumdadır. Geçmiş yıllardaki imkânsızlıklara rağmen çok güzel insanların yetişmesine ülkemizin belli başlı kurumları vesile olmuştur. İnşallah şimdi sizler aynı hedef doğrultusunda çalışacak ve gayret edeceksiniz. Şunu da ifade etmeliyim ki Büyükşehir olarak Gençlik Merkezlerimizin ve kamplarımızın sayısını artıracağız. Biliyoruz ki gelecek gençlerimizin elindedir” şeklinde konuştu.

Görüşme, TÜGVA Kocaeli İl Temsilci Muhammed Hanefi’nin yaptıkları çalışmalar ve başlatacakları projeler hakkında Karaosmanoğlu’na bilgi vermesinin ardından sona erdi.
Kaynak: İHA