Başkan Karabacak, İlhan Bayram'ı Ağırladı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ı Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde ağırladı.

Başkan Karabacak,  İlhan Bayram'ı Ağırladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bayram’ı Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde ağırlayan Darıca Belediye başkanı Adnan Karabacak, ilçede yapılan projelerin durumu hakkında Bayram’a bilgi verdi. Ziyarette konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bayram, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz uyum içerisinde şehrimize en iyi şekilde hizmet etmek için çalışıyoruz. Zaman zaman ziyaret ettiğimiz belediyelerimizde ilçelerde devam eden çalışmalarla ilgili bir genel durum değerlendirmesi yaparak, yeni projeler hakkında belediye başkanlarımızla değerlendirmelerde bulunuyoruz. Şehrimizde yaşayan vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layık” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise Genel Sekreter Bayram’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, “Göreve geldiğimiz 2004 yılından bu güne kadar Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği içinde ilçemize hizmet etmek için çalışıyoruz. Şehrimize değer katan projelerle ilçe halkımızın huzur içinde yaşayacağı bir şehir oluşturma hayaliyle çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

Adnan Menderes Kültür Merkezi hakkında da bilgiler veren Başkan Karabacak, “ilçemize değer katan vizyon projelerimizden olan Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi 80 bin kişinin yürüyerek gelip gidebileceği bir konumda olması açısından önem taşıyor. 2015 yılı ekim ayında hizmete açtığımız Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, ilçedeki kültürel ve sanatsal faaliyetlerin merkezi haline gelirken, tiyatro, sinema,stand-up, söyleşi, konser vb. etkinliklerle, ilçenin kültürel hayatına büyük katkı sunuyor” diye konuşru.

Bayram ve Karabacak daha sonra Adnan Menderes Kültür Merkezi’ni birlikte dolaşarak yetkililerden bilgiler aldılar.
Kaynak: İHA