Başkan Asya, 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanı' Seçildi

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür Eğitim ve Araştırma Derneği (ESVED) tarafından ’Yılın En Başarılı Belediye Başkanı’ seçildi.

Başkan Asya, 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanı' Seçildi
2007 yılında kurularak faaliyetlerine başlayan ESVED, 11 yıldır geleneksel hale getirdiği Eshab-ı Kehf Ödülleri ile yılın ’En’lerini seçmeye devam ediyor. 7 ayrı bölgede ödül töreni düzenleyen dernek, Başkan Feyat Asya’yı; halk buluşmaları, çevre projeleri ve gayretli çalışmalarından dolayı yılın en başarılı belediye başkanı ödülüne layık gördü. Başkan Asya, 27 Ocak 2018 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan törende ödülünü alacak.

Konu ile ilgili Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür Eğitim ve Araştırma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Eshab-ı Kehf Ödülleri Genel Koordinatörü Kazım Ardıç tarafından yapılan açıklamada, "Eshab-ı Kehf Ödülleri ve ESVED; kültür mirasımız olan Eshab-ı Kehf’in tanıtımı, kültürlerarası bağların ve karşılıklı ilişkilerin güçlenmesinde büyük rol üstleniyor. Güzel anılar ve başarılarla dolu bir 11. yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 25 dalda verilen ve tüm İstanbul Kahramanmaraşlılar derneklerinin katılımlarıyla Eshab-ı Kehf ödüllerinde; sizlere halk günü buluşmalarınız, çevre projeleriniz ile üstün başarılı ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı kıymetli şahsınıza; ‘Yılın Belediye Başkanı Ödülünü’ takdim etmekten büyük onur duyarız. 11. yılımızda yeni hedefler ile yolumuza devam ederken, hep birlikte başarılı güzel işlere imza atmak dileğiyle" ifadelerini kullandı.

Takdir edilmenin güzel bir duygu olduğunu ifade eden Başkan Feyat Asya, "Halkımıza sunduğumuz hizmetlerin karşılığında böyle ödüllere layık görülmek, bizleri ziyadesi ile memnun ederken, yükümlülüklerimizi de arttırıyor. Bizler memleketimizin eksik ve aksaklıklarını gidererek, hak edilen hizmeti sunmanın gayretinde olduk. Bundan sonrada halkımıza hizmetkâr olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA