Başiskele'de Koordinasyon Toplantısı

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bulunan sivil toplum kuruluşu ve dernek başkanlarıyla koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Başiskele'de bir restoranda düzenlenen toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz katıldı.

Başkan Karaosmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, Başiskele'nin hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğunu belirterek, ilçenin önemli bir konuma sahip olduğunu söyledi.

Kalkınmanın sadece devlet veya belediye eliyle olamayacağını ifade eden Karaosmanoğlu, "Burada derneklerimize, vakıflarımıza, kulüplerimize ve diğer sivil toplum kuruluşlarına büyük sorumluluklar düşüyor. Devlet ve belediyeler bu sivil toplum kuruluşlarına öncülük etmeli, teşvik etmeli ve onları ödüllendirmelidir." şeklinde konuştu.

Başkan Ayaz da ilçeye yaptıkları yatırımlardan bahsederek, "Bütün çalışmalarımız çocuklarımız, gençlerimiz ve ülkemiz içindir. Bu yaptığımız toplantıları inşallah sürekli yapmaya gayret edeceğiz. Bu toplantılar daha yaşanılanabilinir bir Başiskele oluşturmak amacıyla düzenleniyor." dedi.

Kaynak: AA