ATSO'dan Fuarlara 'Alım Heyeti' Desteği

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), "Food Product ve Hotel Equipment Fuarları"na Azerbaycan, İran, İsrail ve Ürdün'den alım heyetinin getirileceğini bildirildi.



ATSO'dan yapılan açıklamaya göre, ATSO Başkanı Davut Çetin, 17-20 Ocak 2018'de Antalya Expo Center'da gerçekleştirilecek Anfaş Food Product ve Anfaş Hotel Equipment Fuarları'na yurt dışından "alım heyetleri" getireceklerini söyledi.

Antalya'da düzenlenen fuarların, kent ekonomisine ve tanıtımına önemli bir katkı sağladığını vurgulayan Çetin, ATSO olarak fuar turizmini canlandırmak istediklerini kaydetti.

Bu yıl 25'cisi düzenlenecek Anfaş Food Product ve 29. Anfaş Hotel Equipment Fuarları'nın Antalya'nın markalaşmış fuarları olduğunu vurgulayan Çetin, "Bunlar sadece Türkiye'nin değil, yakın coğrafyamızın en önemli ihtisas fuarları. Bu iki fuar, bu yıl ANFAŞ'ta aynı tarihler arasında eş zamanlı düzenlenecek. İki fuarın birlikte gerçekleşmesi hem Antalya'nın güçlü olduğu sektörlerin birlikteliği hem de kent için sadece ekonomik anlamda değil, sosyal anlamda da büyük bir hareket yaratacaktır." ifadelerini kullandı.

ATSO olarak fuarların katkılarını yeni iş bağlantılarıyla zenginleştirmek amacıyla bir alım heyeti organizasyonu düzenlediklerini anlatan Çetin, organizasyona Azerbaycan, İran, İsrail ve Ürdün'den alım heyetlerinin katılacağını belirtti.

Fuarlar süresince 17-18 Ocak 2018'de Antalya Expo Center'da ikili iş görüşmeleri gerçekleştirileceğini vurgulayan Çetin, "Gerek Antalya firmalarımız gerekse fuar için Akdeniz bölgesinin ve Türkiye'nin dört bir yanından fuarlara gelecek iş adamlarımız ve firma temsilcileri, Azerbaycan, İran, İsrail ve Ürdün'den alım heyetleri ile birebir görüşme fırsatı yakalayacaklar." ifadelerini kullandı.

Çetin, ikili iş görüşmelere katılmak isteyen firmaların ayrıca ATSO'nun www.atso.org.tr web sitesinde başvurabileceklerini kaydetti.

Kaynak: AA