AK Parti Teşkilatı Basın Mensuplarıyla Buluştu

AK Parti İl Teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen programda AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, gazetecilerin kamuoyunu doğru bir şekilde bilgilendirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Kırklareli'de objektif ve demokratik çalışan çok iyi basın yapılanmasının olduğunu düşündüğünü dile getiren Çiler, şöyle devam etti:

"Biz burada çoğumuz abi, kardeş gibiyiz ama çoğu illerde sıkıntılar yaşanıyor. Ben öncelikle bu hassasiyetinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu sizlerle beraber 4'ncü 10 Ocak Gazeteciler Günü oluyor. İkinci kongremizi de yaşadık. En önemlisi Türkiye'nin kaderini 15 Temmuz’da hep beraber sizlerin sayesinde değiştirdik. Biliyorsunuz 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanımızın bütün halkımıza seslenerek meydanlara davet etmesi basın medya yoluyla sağlandı. Hepinizi partim ve şahsım adına tekrardan kutluyorum."

Etkinliğe, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, AK Parti Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya katıldı.

Kaynak: AA