Vali Sonel,Pülümür'e Gitti Renkli Görüntüler Ortaya Çıktı

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, Pülümür ilçesine giderek vatandaşlarla bir araya gelirken renkli görüntüler ortaya çıktı.

Vali Sonel,Pülümür'e Gitti Renkli Görüntüler Ortaya Çıktı
Vali Tuncay Sonel,beraberinde Munzur Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ubeyde İpek, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur ile birlikte Pülümür ilçesini ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Ömer Faruk Fidan'dan bilgi alan Vali Sonel, ilçedeki güvenlik görevlileriyle de görüşüp, yol kontrolünde durdurulan araçlardaki yolcularla da sohbet etti. Kentte düzenlenecek festivali iptal ederek 8 ay burs bağladığı bin 8 öğrenciden biriyle otobüste karşılaşan Vali Sonel, bursların yatmaya başladığı söyledi.

Erzincan’da okuyan Tuncelili öğrenci ise teşekkürünü Vali Sonel’e sarılarak iletti.

Daha sonra esnafları ve ilçedeki kıraathaneleri ziyaret eden Vali Sonel ile vatandaşlar arasında renkli görüntüler oluştu. Okul ziyaretlerinde öğrencilerle de bir araya gelen Vali Sonel, daha sonra Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolu güzergahında yer alan Kırmızıköprü ve Zagge ve Kutuderesi'ndeki işletmelere de giderek hem incelemede bulundu, hem de esnaflarla görüştü.

Pülümür ilçesini ziyaret ettiklerini ve ilçe ziyaretlerini de sürdüreceğini belirten Vali Sonel," Her yere gideceğiz, insanımızla kucaklaşacağız ve onlara hak ettikleri kaliteli hizmeti sunacağız. Devletimizin şefkatini ve sıcaklığını yöre insanımıza göstereceğiz" dedi.

Kaynak: İHA